23948sdkhjf

PEFC Danmark opruster med egen sekretariatsleder

Morten Thorøe skal synliggøre foreningens aktiviteter i Danmark.
PEFC Danmark ønsker at udbrede kendskabet til PEFC-systemet og har som led i den proces besluttet at ansætte sin egen sekretariatsleder.

PEFC Danmarks sekretariat er blevet udskilt fra Dansk Skovforening, som tidligere har stået for driften af PEFC's aktiviteter i Danmark.

I den forbindelse fortsætter den hidtidige sekretariatsleder, Tanja Olsen, i regi af Dansk Skovforening, mens PEFC Danmark har ansat forstkandidat Morten Thorøe som ny leder af sekretariatet. Han overtager således ansvaret for samarbejdet med de PEFC-certificerede skove og virksomheder i Danmark samt det internationale samarbejde i PEFC.

- PEFC Danmark har noget unikt at tilbyde de danske skovejere, træindustrien og detailhandel og jeg glæder mig til at vise omverdenen, hvorfor en PEFC certificering er en god investering, siger Morten Thorøe til PEFC’s nyhedsbrev.

Erfaring fra ind- og udland
Morten Thorøe har erfaring fra både dansk og internationalt skovbrug, hvor han har bestredet en række stillinger, siden han blev færdiguddannet som forstkandidat fra Landbohøjskolen i 2003. Han har blandt andet arbejdet for certificeringsfirmaet Nepcon og været leder af den europæiske skovejerforening, CEPF, samt den internationale forening for familieskovbrug.

Hos PEFC Danmark skal Morten Thorøe blandt andet sikre, at de certificerede skove og virksomheder får den fornødne rådgivning og service omkring deres certificering og samtidig sikre et godt forhold til PEFC Danmarks interessenter. En anden vigtig opgave bliver at øge kendskabet til PEFC som brand.

- Med ansættelsen af Morten Thorøe har vi fået den rette person til at synliggøre PEFC og til at bringe PEFC videre på den rejse, som gerne skulle ende der, hvor langt mere træ i Danmark er bæredygtigt og PEFC certificeret, siger formand Niels Peter Dalsgård Jensen til PEFC’s nyhedsbrev.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078