23948sdkhjf

Eilersen fokuserer benhårdt på mere vækst

Tre år med fremgang i driftsresultatet bliver snart til fire, når sofaproducenten præsenterer et nyt regnskab.
Regnskabsåret 2013/14 bød på det bedste driftsresultat efter kriseårene hos N. Eilersen A/S, som præsterede et plus på 5,3 mio. kr. Det er ikke set bedre siden 2007/08, hvor sofaproducenten tjente 7,1 mio. kr. på driften.

- Det positive resultat skyldes en stigende omsætning kombineret med fokus, fokus og atter fokus på både markeder, produkter og markedsføring, siger direktør Anders Juul Eilersen til Wood Supply.

Stærke produktionsenheder
N. Eilersen A/S lukker regnskabsbøgerne for 2014/15-regnskabet om godt to måneder, og ifølge Anders Juul Eilersen har virksomheden levet op til forventningerne om både at øge omsætning og overskud, så møbelproducenten fra Skamby altså kan se frem til det fjerde år i træk med fremgang i de økonomiske nøgletal.

Det betyder også, at N. Eilersen forventer at øge antallet af medarbejdere i koncernen, som i løbet af de sidste to år er steget fra 241 til de nuværende 285. Endelig sørger aktivitetsfremgangen for, at N. Eilersen får fuld glæde af den produktionsenhed, virksomheden for et par år siden etablerede i Slovakiet.

- Kapaciteterne på vore to produktionsenheder udbygges løbende, men der er ingen planer om at etablere en ny og tredje enhed. Vi står med de to bestående enheder stærkt i forhold til at kunne betjene på vore europæiske og vore oversøiske forhandlere, konstaterer Anders Juul Eilersen.

Læs også: Eilersen-optimisme efter nyt overskud

Han glæder sig over, at væksten er jævnt fordelt geografisk, således at N. Eilersen har konstateret en positiv udvikling på samtlige hovedmarkeder. Det giver dog et lille drys af malurt i det ellers voksede bæger.

- De store udsving i vore handelsvalutaer er en udfordring, siger Anders Juul Eilersen som svar på spørgsmålet om, hvor virksomheden især udfordres lige nu.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157