23948sdkhjf

Nordjysk møbelvirksomhed har succes i Tyskland

Selskabet OktaviaChair sælger i disse dage hundredvis af specialdesignede stole på musikmesse i Frankfurt.
Arkitekt Camilla W. Nørgaard og civilingeniør Niels Marcus Pedersen har tilsyneladende ramt det helt rigtige design med musikstolen OktaviaChair.

I hvert fald går stolen som varmt brød i disse dage under Europas største musikmesse i Frankfurt:

- Vi sælger op til et par hundrede stole om dagen. Interessen fra hele Europa er overvældende, siger Niels Marcus Pedersen til Nordjyske Stiftstidende.

Camilla W. Nørgaard, der selv er tidligere violinist, har formgivet stolen, mens Niels Marcus Pedersen har stået for produktudviklingen. Stolens sæde hælder fremad og kan indstilles i takt med, at barnet vokser. Det gør det nemt for barnet at sidde oprejst og sikrer dermed en ergonomisk korrekt siddestilling.

Det er primært musikskoler, der køber stolene på messen, men Niels Marcus Pedersen håber, at turen til Frankfurt også kan være startskud til at opbygge et forhandlernetværk i Europa.

Udover selskabet OktaviaChair står Niels Marcus Pedersen bag møbelvirksomheden Marcus Pedersen ApS., der er specialiseret i møbler til lufthavne, samt Marcus P., der har base i Asien og beskæftiger sig med produktudvikling i møbelindustrien. Han har har tidligere arbejdet som produktions- og produktudviklingschef ved Vipp, Højer Møbler og Paustian.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101