23948sdkhjf

Hem Træpladeopskæring skifter navn

Udlandet har det svært med æ’erne, og derfor hedder virksomheden nu Hem Group.
Navnet Hem Træpladeopskæring fungerer ikke så godt i forhold til kunder i udlandet, så derfor besluttede Skive-virksomheden inden påske skiftet navn til Hem Group.

- Udlandet har lidt problemer med vores æ’er, og samtidig synes jeg, at navnet snyder lidt. Vi laver meget andet end opskæring. Den er dog vigtig for os, men en større og større del er udelukkende handel. Derfor har jeg ændret og tilpasset navnet, siger Tommy Jensen.

Han købte i december måned 70 procent af aktierne i virksomheden af grundlægger Vagn Goul Møller og vil i løbet af de næste seks år overtage den resterende del.

Navneskiftet ændrer ikke på, at træpladeopskæring fortsat er en vigtig del af firmaet, og blandt andet derfor har Tommy Jensen valgt at beholde saven i logoet:

- De kollegaer, vi har i træindustrien, kender os fint i forhold til opskæring og den mangfoldighed af plader, vi har. Det kendskab vil vi gerne have udbredt til den øvrige industri, forklarer Tommy Jensen.

Hem Group startede med 600 kvadratmeter lokaler og en lille sav. I dag råder virksomheden over 9.000 kvadratmeter lager samt fem save og kan håndtere plader op til 5.600 mm.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093