23948sdkhjf

Tvilum skal tjene penge i år

Et større kommercielt fokus er nøglen, der skal vende underskud til overskud.
Efter fire år med et samlet tab på et stort trecifret millionbeløb skal Tvilum i år have sorte tal på bundlinjen.

Det fastslår CEO Andrew Long i et interview med Økonomisk Ugebrev CFO:

- Sagt direkte har vi nu haft fire år med et dundrende underskud. Vi har tabt et trecifret millionbeløb hen over de seneste fire år. Og vi er nu under vores andet regnskabsår med vores nye ejere. Og i år skal vi bare have sorte tal på bundlinjen, fordi jeg føler et meget stort ansvar for de 950 medarbejdere her i Tvilum, siger Andrew Long, som i november 2014 blev forfremmet fra salgs-og økonomidirektør til administrerende direktør.

Fokus for den igangværende proces er at ændre Tvilums fokus fra produktet til kunden. Kundeporteføljen skal trimmes, så Tvilum fremover kun samarbejder med de kunder, der skaber værdi. Generelt skal organisationen trimmes og tilpasses løbende.

- Vi er netop nu i gang med et stort strategiarbejde. Her kigger vi blandt andet på vores kunder, vores varestruktur og antallet af ledelseslag. Det overordnede mål er at tage kompleksitet ud af virksomheden, fortæller Andrew Long til Økonomisk Ugebrev CFO.

Andrew Long har med egne ord én eneste prioritet, og det er at tjene penge i 2015. For at nå målet har det været nødvendigt at gå ret brutalt til værks, og det har naturligvis medført frustrationer blandt medarbejderne. Samtidig føler han dog, at organisationen har udvist stor forståelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085