23948sdkhjf

Bloomingville fortsætter væksten

Det midtjyske interiørfirma sætter ny regnskabsrekord og forventer et endnu bedre resultat i 2015.
Bloomingville har netop offentliggjort regnskabstallene efter et særdeles godt 2014, hvor omsætningen er øget med 30 procent til et ”pænt trecifret millionbeløb”, mens det samlede resultat før skat er forbedret fra 19 til 31 mio. kr.

Den positive udvikling har medført, at staben i årets løb er udvidet med 25 fultidsansatte til i alt 65 medarbejdere. Desuden har Bloomingville udvidet sine lagerfaciliteter og investeret i en ny it-platform for at styrke de interne processer og gøre virksomheden stærkere som leverandør til interiørbutikker, møbelkæder og stormagasiner.

2014 blev også året, hvor Bloomingville fik amerikanske ejer. Det skete i oktober måned, hvor den midtjyske virksomhed blev del af Regent Holding som led i en handel, der samtidig gjorde direktørparret Simon og Betina Stampe til medejere af den amerikanske interiørgigant.

Som en del af Regent Holding indgår Bloomingville i dag i en global koncern med selskaber på tre kontinenter i USA, Europa og Asien, og forventningerne til fremtiden er fortsat positive.

I 2015 forventer Bloomingville således stigende omsætning og et resultat før skat på 35-40 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109