23948sdkhjf

Dansk møbelsoftware vil ekspandere i USA

Syv millioner kroner i kapitalindsprøjtning skal gøre danske Cylindo klar til at erobre det amerikanske marked.
Cylindo, der udvikler softwareløsninger til møbelbranchen, gør nu for alvor klar til ekspansion i USA.

Syv millioner kroner fra investeringsfonden Scale Capital skal bruges til at ansætte flere sælgere på kontoret i Silicon Valley, San Fransisco.

- Vi har set en enorm efterspørgsel på vores teknologi på det amerikanske marked, og vi har bevist igen og igen, at vi kan konkurrere med de allerstørste virksomheder på området som Autodesk og Adobe på trods af, de har langt flere ressourcer, end vi har, siger Janus Jagd, CEO og medstifter, til websitet Trendsonline.dk.

Stigende efterspørgsel
Cylindo er indretningssoftware, som Janus Jagd og forretningspartneren Lasse Krügermeier har udviklet med inspiration fra spilteknologi. Målet er at flytte møbelsalget fra offline til online ved hjælp af bedre produktvisualisering.

Virksomheden har i løbet af det seneste halve år oplevet en kraftig vækst og understøtter nu flere end 1.500 websites og butikker. Med kapitaltilførslen fra Scale Capital får Cylindo nu mulighed for i højere grad at imødekomme den stigende efterspørgsel.

Lars Jensen, der er partner i Scale Capital, forklarer om baggrunden for investeringen, at Cylindo sætter nye standarder for produktvisualisering. Ifølge Trendsonline.dk ser han et stort potentiale i at udbrede teknologien til andre brancher.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078