23948sdkhjf

ITAB Shop Concept køber finsk konkurrent

ITAB Shop Concept har indgået aftale om opkøb af den finske leverandør af diske og entresystemer, Pan-Oston Oy. ITAB styrker med købet sin position i især Finland og Rusland, men også i Danmark.
ITAB Shop Concept har netop indgået en aftale om opkøb af det finske firma Pan-Osten Oy.

Pan-Osten er en af de førende leverandører af diske og entrésystemer i Finland. Pan Ostens eksportmarkeder er Danmark og Rusland, og virksomheden har stor erfaring med produktudvikling og markedsføring på førnævnte eksportmarkeder.

Pan-Osten har en årsomsætning på 50 mio. sek. og en god lønsomhed. Pan-Osten kommer til at fungere som en selvstændig enhed inden for ITAB i Finland.

Med opkøbet styrkes ITAB’s markedsandele især på det finske og russiske marked, men også på det danske. Aftalen mellem de to virksomheder træder i kraft 1. januar 2008 og forventes at få en positiv virkning på resultatet pr. aktie i 2008.

ITAB leverer komplette butiksindretninger til dagligvare- og faghandelen. I ITABs sortiment indgår butiksindretninger i træ og metal, diske og entrésystemer. I år har ITAB omsat for godt 2,5 mia. kr. Koncernen har 1.300 ansatte.

Kilde: ITAB Shop Concept

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109