23948sdkhjf

Aalborg Træ & Finer med navneskifte & nyt domicil

Aalborg Træ & Finer A/S skifter pr. 1. januar 2008 navn til Keflico A/S. Samtidig åbnes dørene for kunderne i det nye flotte firmadomicil i Støvring.
Aalborg Træ & Finer A/S skifter pr. 1. januar 2008 navn til Keflico A/S. Navnet Aalborg Træ & Finer A/S har tjent os vel i 54 år, men nu synes vi, at tiden er inde til at skifte til et nyt. De vigtigste årsager til navneskiftet er, at vi har solgt forretningsområdet finer, har åbnet afdelinger i Glostrup og Odense samtidig med et ønske om en mere international profil.

Kefli er det oldnordiske navn for kævle. Essensen i alle vores produkter er netop trækævler.

Co er en forkortelse for company.


Læs mere om navneskiftet på www.keflico.com

Nyt firmadomicil i Støvring
1. januar 2008 er også dagen, hvor vi åbner dørene for kunderne i vores nye flotte firmadomicil i Støvring. 15.000 m2 kontor- og lagerbygninger placeret op til motorvejen ved frakørsel Støvring S.

Adressen er herefter Keflico A/S, Juelstrupparken 24, 9530 Støvring

Fusion og udvidelse
1. januar 2008 fusionerer datterselskabet Aalborg Træ & Finer, Glostrup A/S med moderselskabet i Aalborg. Dette sker med baggrund i ønsket om en fælles platform under navnet Keflico A/S. Fusionen vil desuden medføre væsentlige effektiviseringer i forretningsgange. Samme dato kan afdelingen i Glostrup tage yderligere 1.000 m2 kontor- og lagerbygning i brug på eksisterende adresse Naverland 21-23.



Kilde: Keflico - www.keflico.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078