23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Dansk Skovforening, Outline Vinduer, Paustian, Pro Tec Vinduer og +Halle.
Dansk Skovforening
Karin Annette Holm er ansat i en nyoprettet stilling som juridisk medarbejder. Hun kommer fra en stilling som Senior Legal Counsel i Maersk Tankers og har mere end 15 års erfaring med blandt andet rådgivning, konflikthåndtering og forhandling.

Outline Vinduer A/S
Henrik Frederiksen, 37 år, er pr. 1. marts 2015 tiltrådt som planlægger i en nyoprettet stilling og får blandt andet til opgave at sikre den daglige planlægning og udarbejde produktionsgrundlag i samarbejde med produktionen.

Henrik Frederiksen er uddannet produktionsteknolog og kommer fra en stilling som værkfører ved DS Stålkonstruktion.

Paustian
Christian Skovhus er ansat som markedschef med ansvar for salg til erhvervskunder. Han er uddannet master i organisation og ledelse og har tidligere arbejdet hos blandt andre Fritz Hansen og Carl Hansen & Søn. (Kilde: Børsen).

Pro Tec Vinduer
Jens Kristian Christensen, 42 år, er tiltrådt som ny produktionsleder med ansvar for den daglige drift i produktionen; herunder udviklings- og optimeringsprojekter samt kvalitetssikring af produktionen. Derudover vil han medvirke ved produktudvikling.

Jens Kristian Christensen har været driftsleder på store svineproduktioner samt teamleder hos Jyden Bur A/S, MHJ Agroteknik. Han er uddannet driftsleder og produktionsteknolog.

+Halle
Pia Holleufer er ny Area Sales Manager med ansvar for salg i Norge, Sverige og Danmark. Hun erstatter Pia Halle, der fortsætter som Office Manager.

Pia Holleufer har de seneste otte år arbejdet som sales controller i +Halle og har derfor allerede stor indsigt i virksomhedens produkter, services og kunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078