23948sdkhjf

Roslev sparer sig til sorte tal

Underskud på 13 millioner er vendt til overskud på 15 millioner hos Roslev Trælasthandel.
Lavere omsætning, lukning af salgskontor og personalemæssige tilpasninger kostede i 2013 et underskud på 13,1 mio. kr. før skat. Men efter en turnaround ser situationen nu anderledes positiv ud hos Roslev Trælasthandel, der har afdelinger i Skive, Holstebro, Herning og Ikast.

Det er ikke mindst en reduktion i personaleomkostningerne på cirka 16 mio. kr., der har medvirket til, at resultatet før skat er vendt til et overskud på 15,3 mio. kr. Antallet af medarbejdere er reduceret med 40, mens omsætningen er fastholdt på stort set samme niveau.

- Vi er meget tilfredse med regnskabet og stolte over, at det med hårdt arbejde er lykkedes at vende udviklingen. Vi har været alt igennem og fået bedre styr på vores base, siger direktør Jørgen S. Hansen til Wood Supply.

2015 vil ligne 2014
Det nye regnskabsår følger indtil videre budgettet, og ifølge Jørgen S. Hansen bliver 2015 et år, der til forveksling kommer til at ligne 2014 – dog med et lidt mindre plus på bundlinjen.

Roslev Trælasthandel henter omkring 90 procent af sin omsætning i det professionelle segment, og må i sin budgetlægning tage højde for, at aktiviteten blandt håndværksmestrene i det midt- og vestjyske fortsat kører på lavt blus.

- Der er masser af aktivitet i de store byer, men i vores område ser vi fortsat mange, som ikke har ret meget at lave. Men vi knokler på med daglig drift og håber, at der snart igen kommer gang i yderområderne, siger Jørgen S. Hansen.

Link til årsrapport
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079