23948sdkhjf

Tusindvis af elever skal til eksamen i Jysk

Møbel- og sengetøjskæden er blevet valgt til årets casevirksomhed ved eksamenerne på de merkantile erhvervsuddannelser.
Der står Jysk på skoleskemaet, når elever på de merkantile erhvervsuddannelser skal til prøver mellem 1. april 2015 og 31. marts 2016. Det skriver Jysk i en pressemeddelelse.

Det står klart, efter at kvalitets- og tilsynsstyrelsen under Undervisningsministeriet har valgt Jysk som case ved caseprøverne i grundfagene dansk, engelsk, erhvervsøkonomi, samfundsfag, andet fremmedsprog, it samt salg og service i det merkantile grundforløb.

Prøverne er bygget op omkring et antal ukendte caseopgaver, der kobler fagets kompetencer med praksis i virksomheden.

Jysk har de seneste 25 år uddannet butikselever, og uddannelseschef Jørgen Olsen kalder det en blåstempling, at Jysk som den første virksomhed nogensinde er anerkendt som casevirksomhed to gange – første gang var i 2005.

- I Jysk arbejder vi benhårdt på at være en attraktiv og spændende arbejdsplads. Og det er naturligvis et stort skulderklap, at Undervisningsministeriet har valgt os igen, siger Jørgen Olsen.

Det seneste år har kvalitets- og tilsynsstyrelsen under Undervisningsministeriet samarbejdet med Jysk om at oprette en stor materialebank med et væld af informationer i både tekst og film, som udgør grundlaget for, at skolerne kan udarbejde de casebaserede opgavesæt om virksomheden til prøverne i grundfagene.

De merkantile casevirksomheder bliver udpeget efter parametre som geografisk spredning, en interessant historie, et internationalt element og interessant for elever at søge praktikplads hos. De seneste år har blandt andre Ecco og HTH været casevirksomheder.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156