23948sdkhjf

Holmris + Flexform bag ny fagmesse

75 stadepladser blev udsolgt på en uge, da Holmris + Flexform offentliggjorde planerne for Trends & Traditions Copenhagen.
Den 26. marts 2015 danner Lokomotivværkstedet i Københavns Sydhavn rammen om det nyeste tiltag i rækken af danske møbelmesser; Trends & Traditions Copenhagen 2015.

Bag den lukkede fagmesse står Jan Holmer og Jan Palsmark fra Holmris + Flexform, der har en ambition om at skabe en årligt tilbagevendende event, der kan bringe Danmark tilbage på verdenskortet som en møbelnation, der tør at gå forrest.

- Vi har i nogle år oplevet, at kunderne har haft alt for stor fokus på standardmøbler til billige penge, og desværre har mange udbudsregler og -processer – især inden for det offentlige – ikke kunnet håndtere indkøb af kvalitets- og designmøbler, siger Jan Holmer.

Derfor har Holmris + Flexform valgt at invitere rådgivere, arkitekter og indkøbere til det 9.000 kvadratmeter store Lokomotivværksted, der vil byde på både mindre producenter, internationale designhuse, klassiske producenter, trends fra den spirende danske designundergrund, kombineret med workshops og foredrag.

Vi har åbenbart ramt et koncept der har manglet, for alle vores Stadepladser hvor de 75 leverandører udstiller blev booket på en uge, og vi kigger nu på muligheden for at udvide med flere pladser, fortæller Jan Palsmark.

Se programmet for Trends & Traditions Copenhagen 2015 på Holmris + Flexforms hjemmeside
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093