23948sdkhjf

Messesucces til Lind DNA

Den familieejede designvirksomhed havde mangedoblet udstillingsarealet på dette års Ambiente i Frankfurt, og det var en succes.
For to år siden deltog Lind DNA på livsstilsmessen Ambiente med en stand på ni kvadratmeter og visionen om et internationalt gennembrud.

Denne gang var standen vokset til 70 kvadratmeter, og de to indehavere, designerne Mie og Bine Lind, kan berette om stort rykind fra start til slut.

Flere store, internationale retailers som Selfridges, La Fayette, KaDeWe, Interio og Globus er nu tilføjet som forhandlere af produkter fra Lind DNA.

- Vi kunne ikke være mere begejstrede for resultatet. Vores stand var et skønt virvar af mennesker dagen lang, siger Bine Lind.

På messen præsenterede de to søstre en ny kollektion til hjemmet, som blandt andet indeholder en produktserie til badeværelset samt små, organiske og bæredygtige borde på hjul til stuen.

Ambiente 2015 blev afholdt i dagene fra den 13. til den 17. februar. I alt 4.811 udstillere fra 94 lande og 135.000 besøgende deltog på den tyske livsstilsmesse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063