23948sdkhjf

Vinduesfabrik besøger 1.000 håndværkere

”Vær doven og grådig!” lyder budskabet fra KPK Døre & Vinduer, som i disse uger afholder håndværkerseminarer med fokus på mersalg og markedsføring.
Seminarerne, som i år afholdes for tredje gang, kører frem til 23. april, og KPK forventer et samlet deltagerantal på over 1.000 håndværkere fra mere end 600 forskellige virksomheder.

Både mestre, svende og lærlinge viser stor interesse i at lære og få en masse ny viden og inspiration med hjem. Samtidig er det en god mulighed for os alle at møde hinanden i øjenhøjde, siger salgs- og marketingchef Piet Hyldahl.

Udover input fra KPK’s egne rækker vil seminarerne byde på oplæg fra foredragsholder Niels Sønderby, som inspirerer til mersalg, motivation og bedre kundeservice under overskriften ”Vær doven og grådig!”. Niels Sønderby har mere end 20 års erfaring med kommunikation i reklamebranchen.

De fleste af seminarerne afholdes på tekniske skoler, og flere af stederne melder allerede om fuldt booket. Da KPK for to år siden sidst holdt håndværkerseminarer, deltog over 900 håndværkere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063