23948sdkhjf

Dencon Center vil åbne flere butikker

Nye medarbejdere og etablering af fysiske butikker skal løfte den østjyske møbelvirksomhed til næste niveau.
Efter flere år med kontinuerlig vækst står Dencon Center i Risskov ved Aarhus netop nu foran en stor beslutning.

Siden 2010 har virksomheden med stor succes solgt kontormøbler via webshoppen Kontormøbler.dk, men hvis fremtiden skal bringe flere end de hidtidige tre gazelle-priser, er det nødvendigt at videreudvikle forretningsmodellen.

Indehaver Torben Møller har netop ansat en distriktschef på Sjælland, hvor det i løbet af året er planen at etablere sig med en fysisk butik i hovedstadsområdet. Bliver butikken en succes, forventer han at åbne yderligere fire butikker rundt om i landet:

- Vi har arbejdet på det i et halvt år, og lokalerne i København er fundet. Men budgetmæssigt er det en virkelig tung post, så vi trækker lige vejret for at vurdere, hvornår timingen er rigtig, fortæller Torben Møller til Wood Supply.

Går lidt imod eget koncept
Dencon Center har de sidste år lagt alle sine kræfter i e-handel. Den 11. november 2011 åbnede virksomheden webshoppen kontormøbler.dk ud fra filosofien om, at kunden skal gøre så meget som muligt selv.

Det har været en stor succes, og shoppen runder snart ordre nummer 10.000. Alligevel ser Torben Møller altså et behov for at supplere med fysiske butikker. For på trods af gode billeder, beskrivelser, chat og kundeservice har mange kunder behov for at se og røre ved varen, inden de træffer en beslutning. Samtidig har undersøgelser fra FDIH peget på, at det er kombinationen af fysisk butik og webshop, der skaber den højeste troværdighed.

- Vi har hidtil fulgt en strategi om at have det mindst mulige setup. Derfor kan man også godt sige, at vi nu går imod vores eget koncept. Men vi er efterhånden oppe på en volumen, der gør, at vores montører og kundeservice er fuldt beskæftigede. Det giver mulighed for at udvide forretningen, siger Torben Møller.

Han satser på i fremtiden at basere sin forretning på tre ’ben’ – kontorindretning for virksomheder samt direkte e-salg og butikssalg til både professionelle og private. Hvorvidt de nye butikker skal åbnes i regi af Dencon Center eller Kontormøbler.dk er endnu et åbent spørgsmål. Torben Møller har heller ikke taget stilling til, om butikkerne skal etableres i samarbejde med eksterne partnere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093