23948sdkhjf

Bent Hansen opruster i salgsleddet

Ny salgschef skal føre den aalborgensiske møbelvirksomhed ud på nye markeder.
Efter fem års partnerskab overtog Henrik Hvid Hansen i efteråret Kasper Lykkegaard Andersens aktieandel og fortsatte som eneejer af Bent Hansen a/s. Det efterlod en åben stilling som salgschef, som pr. 1. februar blev besat af Kenneth Rud Petersen.

Kenneth Rud Petersen kommer fra en tilsvarende stilling i Fletco Carpets, og har desuden otte års erfaring fra møbelbranchen som country sales manager hos Erik Jørgensen.

- Jeg brænder for møbler. Det er her, jeg hører hjemme, så jeg har glædet mig til at vende tilbage til møbelbranchen, siger den nye salgschef, der fik sin ilddåb, da han første arbejdsdag mødte ind på Bent Hansens stand under sidste uges Stockholm-messe.

- Til en start vil vi fokusere på vores nærmarkeder, hvor vi har en række nye, spændende produkter, der bare venter på at komme ud i butikkerne og blive vist frem. På længere sigt vil europæiske og oversøiske markeder få mere fokus, fortæller Kenneth Rud Petersen.

Indehaver Henrik Hvid Hansen ser frem til det kommende samarbejde med sin nye salgschef, der skal være med til at sikre virksomhedens fortsatte vækst. Sidste år løftede Bent Hansen omsætningen med 40-45 procent.

- Vi har det seneste år oplevet en øget efterspørgsel på vores produkter, så jeg er ikke i tvivl om, at Kenneth vil få nok at se til, siger Henrik Hvid Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078