23948sdkhjf

"Møbelhuse er for gammeldags"

Nethandel er "et must", hvis møbelhuse skal overleve, udtaler eksperter.
Gå online eller dø. Sådan lyder det hårde budskab fra Betina Simonsen, direktør i "Livsstil, Bolig og Beklædning" i dagens udgave af JyllandsPosten.

Avisen kan gennem en opgørelse fra NN Markedsdata, fortælle, at møbelbutikker i Aarhus Kommune, er den branche som i gennemsnit har de største underskud. Desuden har mange butikker de seneste år måtte dreje nøglen. De møbelhuse, der derimod har klaret sig godt, adskiller sig ved at have formået at kombinere den fysiske butik med nethandel.

Jens Birkeholm, direktør i brancheorganisationen Dansk Detail er enig med Betina Simonsen i, at online-delen er afgørende for butikkernes overlevelse.

- Er man ikke til stede på nettet, er man ikke til stede overhovedet, og det har mange af butikkerne efterhånden forstået, siger han til avisen.

Ifølge Betina Simonsen handler møbelhusenes overlevelse ikke mindst om, at de i langt højere grad skal bruge de fysiske kvadratmeter til andet end at udstille møbler- eksempelvis satse på at give kunderne oplevelser som kunstudstillinger og foredrag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063