23948sdkhjf

20 virksomheder på dansk fællesstand i Milano

Planlægningen af den fjerde udgave af konceptet Danish Livingroom er i fuld gang, og nu er deltagerne offentliggjort.
Igen i år giver Innovationsnetværket Livsstil - Bolig & Beklædning og Handelskontoret i Rom en række danske designvirksomheder mulighed for at udstille på Salone Internazionale del Mobile via fællesstanden Danish LivingRoom.

Traditionen med et fælles dansk fremstød startede i 2008, fordi danske virksomheder havde svært ved at komme ind som udstillere på egen hånd. I 2012 blev konceptet Danish Livingroom født, og i år er det således fjerde gang, at Danmark deltager med et stort fælles udstillingsområde.

Ifølge Birgitte Woersaa fra Eksportrådet har Danish Livingroom i flere tilfælde vist sig at være et springbræt for virksomheder, der har ønsket egen standplads i Milano. Messen er, med sine 357.212 besøgende i 2014, en oplagt platform for møbel- og interiørvirksomheder, som gerne vil vise sig frem for alverdens arkitekter, forhandlere, indkøbere, distributører, agenter, journalister og bloggere.

Den danske fællesstand har de tidligere år været designet af GamFratesi (2012), Lars Vejen (2013) og Line Falk (2014). Op til dette års messe valgte arrangørerne at indbyde en gruppe af designere og arkitekter til en konkurrence, som blev vundet af Tine Mouritsen med et koncept, der skal give den besøgende oplevelsen af ”at træde ind i et lille stykke Danmark.”

Deltagerne i Danish Livingroom 2015 er:
Billedskærer Povl Kjer, dk3, Erik Jørgensen Møbelfabrik, Fraster, Fredericia Furniture, Gejst, Herman Cph, Kastrup Design, Kähler Design, Linak Danmark, Louis Poulsen Lighting, Mater, Philip Grass Furniture, One Copenhagen, Skagerak Danmark, Thors Design, Wallz og Woud.

Salone Internazionale del Mobile afholdes i dagene 14.-19. april 2015.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078