23948sdkhjf

Woud satser på messer og designtalenter

Designvirksomheden Woud bruger fire store møbelmesser som udstillingsvindue for sin allerførste møbelkollektion skabt af unge designtalenter.
Virksomheden Woud har samlet en lang række af designtalenter, der sammen har begået en helt ny møbelkollektion, som lanceres på fire af årets helt store møbelmesser.

- Messerne i starten af 2015 er en del af Wouds lancering og skal være med til at give os fodfæste på flere markeder. Vi starter, som alle andre start-ups, fra nul og skal nu ud og have bygget det rette forhandler netværk op, fortæller Nicholas Koed fra Woud til Wood Supply.

Woud deltog på Northmodern i København og IMM i Tyskland i sidste uge. Næste uge byder på Stockholm Furniture Fair, mens Milano venter senere på året. Og indtil videre har det ikke været skønne spildte kræfter:

- Vi deltog på Northmodern med en lille stand på 50 kvadratmeter, hvor vi viste et lille udpluk af vores kollektion. Modtagelsen fra både kunder og presse har været overvældende og vi havde en rigtig god messe i Bella Centeret. IMM var vores store officielle messe hvor vi lancerede den fulde kollektion. Også her havde vi en god messe med masser af besøg fra den internationale scene, fortæller Nicholas Koed.

Upcoming designere
Wouds kollektion består af omkring 30 designs, hvortil der i løbet af 2015 vil blive lanceret en mindre accessories linje. Designteamet består af både nye upcoming og mere etablerede design navne. Blandt navnene finder man danske Spant Studio og desigerne Troels Bach Thorbjørnson og Kasper Baarup Holmboe, der med møblet AA Desk har tiltrukket sig stor opmærksomhed.

- Spant Studio er en af de første designere, der kom med om bord i maj 2014. Deres AA blev i 2013 præmieret med en Runner’s Up Award ved FCS Design Award og var sidste år nomineret i Hay Talent Award. Nu har det altså fundet sin plads her i Wouds kollektion, fortæller Nicholas Koed og tilføjer:

- Samarbejdet med de unge danske og internationale design talenter er en stor del af Wouds DNA. Vi har oplevet en enorm kreativitet fra de helt unge designere, der virkelig udfordre den traditionelle design tankegang. I dag udgør ca. 50% af vores kollektion designs fra nye design navne og vi ser gerne at fremtidige kollektioner sammensat ligeledes.

I 2015 er flg. designere med i Wouds design team: Mika Tolvanen (Fin), Maja Bøgh Vindbjerg (Den), Michael Daae Christensen (Den), Julie Tolvanen (Fin), Kasper Nyman (Fin), Says Who (Den), Spant Studio (Den), Signe Hytte (Den), Mikko Laakkonen (Fin), Jannis Ellenberger (Ger), Rikke Frost (Den), Philip Bro (Den), Rasmus Røpke (Den), Steffen Juul (Den), Bette Eklund (Fin), POIAT (Fin).
Læs mere om: Woud
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093