23948sdkhjf

Fra fallittens rand til markant køkkensucces

Historien om Hjalmar Hansen er også historien om Vordingborg Køkkenets succes. Han kan nu fejre 20 års jubilæum i virksomheden.
Vordingborg Køkkenet var reelt set på fallittens rand, og blev reddet af en ny ejerkreds, da familien Jacobsen købte selskabet den 20. december 1994. Familien tilbød efterfølgende jobbet som adm. direktør til Hjalmar Hansen, som takkede ja til tilbuddet.

Under Hjalmar Hansens ledelse er Vordingborg Køkkenet vokset til en markant aktør i den danske køkkenbranche. Da han overtog jobbet som administrerende direktør havde selskabet en bruttoavance på 8,7 mio. kr. og et underskud på 3,7 mio. kr. Det seneste regnskab for 2013 viste et overskud før skat på kr. 27 mio. kr. ud af en omsætning på 327 mio. kr.

Den markante vækst har medført, at Vordingborg Køkkenet efterhånden er vokset ud af sine nuværende rammer, og i løbet af foråret stikker virksomheden derfor spaden i jorden til et nyt domicil i Vordingborg.

- Vordingborg Køkkenets organiske vækst er skabt af mennesker, men er der ikke fysisk plads til flere nye intelligente og højtuddannede medarbejdere, så udebliver væksten også. Stilstand er i min verden lig tilbagegang, og det kan Vordingborg Køkkenet og byen ikke være tjent med, sagde Hjalmar Hansen, da planerne blev præsenteret for et års tid siden.

Vordingborg Køkkenet vil være vært ved en åben reception for venner, familie og forretningsforbindelser på Langøvej 7‐9, 4760 Vordingborg mandag den 2. februar klokken 11.00‐15.00.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097