23948sdkhjf

Dan Boyter træder ud af Pressalits direktion

Efter mere end 25 år i familievirksomheden overlader Dan Boyter nu det daglige ledelsesansvar til Kim Boyter og fortsætter i stedet som bestyrelsesmedlem.
Den 1. marts 2015 træder Dan Boyter ud af Pressalits direktion. Beslutningen er truffet efter længere tids grundige overvejelser og tæt dialog i virksomhedens ledelse:

- Jeg er vokset op med Pressalit, og Pressalit har altid været en stor og vigtig del af mig. Sådan vil det også være fremover. Jeg har dog altid været meget orienteret mod omverdenen, og via min erfaring fra virksomheden har jeg været involveret i eksterne tillidsposter, herunder bestyrelser inden for kulturlivet, på det sociale område og nu senest også i DR. Jeg er et sted, hvor jeg har skullet træffe et valg omkring min fremtidige udvikling. Hvis jeg skal bruge mine kompetencer og prøve kræfter med andre opgaver end Pressalit, har jeg vurderet, at det er tid til at frigive noget energi nu, fortæller Dan Boyter i en pressemeddelelse.

Ved Pressalits generalforsamling i april 2015 vil Dan Boyter i stedet blive indvalgt i Pressalit A/S’ bestyrelse og efterfølgende have titel af direktør. Her venter der en rolle, som stadig byder på en række aktive opgaver for Pressalit, herunder ansættelser på ledelsesniveau.

Dan Boyter vil desuden fungere som ambassadør for virksomheden ved besøg, messedeltagelser og anden repræsentation, samt stå for strategiske partnerskaber, herunder Pressalits hovedsponsoratet af Dansk Handicap Idræts-Forbund.

Har skabt en god platform
Ansvaret for den daglige ledelse vil ligge hos adm. direktør Kim Boyter og den øvrige ledelse. Kim Boyter bakker op om Dan Boyters ønske om plads til andre aktiviteter, og glæder sig over, at Pressalit er kommet godt igennem sin omstruktureringsproces:

- Vi har altid haft et princip om at bruge vores kompetencer dér, hvor de giver mest værdi i virksomheden. Det er baggrunden for den klare arbejdsfordeling, vi har haft som direktion. Pressalit har gennem de seneste år gennemgået en udvikling, hvor vi har tilpasset os en ny markedssituation. Det har været vigtigt for os at lede denne proces sammen. Vi har skabt en god platform for udviklingen i de kommende år og står med en sund og stærk virksomhed, som er kommet ud af 2014 med et fornuftigt overskud. Fremover vil vi se frem til at udnytte Dans involvering gennem ambassadørrollen og det aktive ejerskab, siger direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094