23948sdkhjf

Plusindretning øger omsætningen

Den østjyske indretningsvirksomhed er kommet styrket ud af 2013/14 og forventer yderligere fremgang.
En stigning i omsætningen på 10 procent og et overskud på 2,1 mio. kr. før skat.

Det blev resultatet af anstrengelserne i 2013/14 for Plusindretning, der er specialiseret i erhvervsindretning til det private og offentlige kontormarked, hvor især Aarhus og det øvrige Østjylland udgør en stor del af omsætningen. Resultatet er stort set på niveau med 2012/13, hvor virksomheden leverede et overskud på 2,2 mio. kr. før skat.

- Vi glæder os over den fine vækst i omsætningen, og glæder os over, at bundlinjen også leverer de forventede resultater. Det er udtryk for, at vores strategi om fokus på kundetilfredshed og leveringssikkerhed, bliver taget godt imod af vores kunder, hvilket vi naturligvis er rigtig glade for, siger administrerende direktør Jens Erik Nielsen.

Han ser frem til et år, hvor Randers-virksomhedens primære fokus er på at udbygge markedspositionen med en øget satsning på egne produkter:

- Vi står med et meget spændende 2015 foran os. Pr. 1. januar 2015 har vi fået eneforhandlingen af Jensenplus’ produkter på det danske marked, og det, forventer vi, vil give os en stærk position i det danske marked. Med dette nye tiltag vil vi i højere grad fokusere på projekter og positionering af Jensenplus’ varer, siger Jens Erik Nielsen, der ejer selskabet sammen med Jeanette Omann.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11