23948sdkhjf

Vindues-ventil hænger i vækstbremsen

Det har været sværere end forventet for iværksætteren Christian Thing at kommercialisere en vindues-ventil, der sørger for automatisk udluftning.
Oprindeligt havde Christian Thing og hans virksomhed Ventilationsvinduet en ambition om at nå en omsætning på et trecifret millionbeløb i løbet af få år, men de forventninger er skruet ned til en forventning på 10-15 mio. kr. i år og en fordobling næste år. Det skriver Børsen.

- Vi møder masser af interesse for ventilen hos vinduesproducenterne og er i fuld gang med internationaliseringen. Men det tager tid. De skal tilpasse deres produktion efter ventilen, der skal laves licensaftaler, og nogen spørger, om der nu også er et marked for den, og tør ikke tage en risiko, siger Christian Thing til avisen.

Han forklarer videre, at han som iværksætter har været hæmmet af, at Danmark er et meget lille hjemmemarked. Det betyder, at han meget hurtigt har været nødt til at tænke i internationalisering, hvilket har været ressourcekrævende. Håbet er dog at komme i gang i Tyskland, England og USA i år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11