23948sdkhjf

146.000 besøgende på IMM

Arrangørerne melder om en markant stigning i antallet af udenlandske besøgende på årets første store møbelmesse. 60 danske udstillere var med.
146.000 besøgende, heraf 102.000 branchefolk fra 138 lande, lagde i løbet syv dage vejen forbi boligmøbelmessen IMM.

Der er tale om en lille fremgang i forhold til den senest sammenlignelige messe i 2013, og hos arrangørerne glæder man sig ikke mindst over, at antallet af udenlandske besøgende steg med 13 procent til i alt 45 procent af de deltagende fagfolk.

Blandt de 60 danske udstillere var Hammel Furniture, der melder om en god og udbytterig messe. Nye kundeemner fra bl.a. Holland, Belgien, Tyskland, Island, Finland, USA og Sverige har vist stor interesse for virksomhedens udvidede Mistral-koncept.

- Det er meget konkrete henvendelser, som det bliver yderst spændende at komme hjem og arbejde videre med. Vi har oplevet en positiv og optimistisk stemning på messen og er meget glade for den interesse, vores Mistral-univers har fået fra såvel nye kontakter som eksisterende kunder. Det vidner om, at vores strategi om at satse mere på Mistral og Mistral i alle rum er rigtig, siger administrerende direktør Jens-Ole Staghøj.

Den næste IMM Cologne afholdes 18. - 24. januar 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109