23948sdkhjf

Redning: Chr. Jørgensen Møbelbeslag kører videre

Tidligere ejere gennemfører redningsplan og sikrer arbejdspladserne i den 92 år gamle Allerød-virksomhed.
I midten af januar måtte ledelsen i Chr. Jørgensen Møbelbeslag A/S se sig nødsaget til at indgive konkursbegæring.

Tidligere direktør Per Dan Jørgensen har lidt det største økonomiske tab, men på trods af dette er det i familieregi lykkedes at rejse kapital til at genrejse den 92 år gamle virksomhed.

Navnet er ændret til Chr. Jørgensen ApS, men ellers fortsætter alt, som det plejer – på samme adresse og med de samme medarbejdere. Det nye selskab overtager samtlige agenturer, og alle leverandøraftaler fortsætter uændret:

- Firmaet fortsætter og er nu igen 100 procent familieejet uden udefra kommende investorer. Det har været helt fantastisk at opleve den støtte, vi har fået i denne svære tid, både fra vores kunder og leverandører, siger Christian Dan Jørgensen, fjerde generation og ny direktør i virksomheden.

Han fortæller, at konkursen var uundgåelig, da en investor med blot otte dages varsel besluttede at trække et stort beløb ud af firmaet kort før jul. For at sikre kunderne fortsat service og levering blev konkursen sat i værk som going concern, og det nye selskab har således overtaget en virksomhed i fuld drift.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078