23948sdkhjf

FSC-certificering skal sikre fortsat vækst

Efterspørgsel fra kunde har medført, at søsterselskaberne Jydsk Blindrammefabrik og Apdenmark har valgt at blive FSC-certificeret.
I løbet af de sidste seks år har Jydsk Blindrammefabrik og Apdenmark tredoblet omsætningen fra en allerede 2-cifret million omsætning og de to søsterselskaber sælger i dag varer i flere end 60 lande.

Den familieejede producent af blandt andet staffelier, blindrammer og maletilbehør har med tredje generation i spidsen udviklet sig til et internationalt anerkendt brand, og for at sikre fortsat vækst besluttede ledelsen sidste forår at arbejde hen imod en FSC-certificering.

- At blive FSC-godkendt var et krav for at kunne fortsætte væksten. Vi havde en kunde, som efterspurgte det. Der bliver mere og mere fokus på, at man skal være FSC-godkendt globalt, siger administrerende direktør Benjamin Ervill om certificeringen, som kom i hus i november.

- FSC-certificeringen har hjulpet os til at blive stærkere og hjulpet os med at kunne følge en vares forløb mere præcist igennem produktionsflowet. Det har vi været tvunget til at blive bevidste om, og det har været godt for os. Vi har også været tvunget til at have nogle forbedrede discipliner omkring varemodtagelse, lagerstyring og så videre. Og de discipliner, kan vi se, er med til at skabe fornuftig balance mellem den investering, som det også er at blive certificeret, og de besparelser, som vi har igennem øget fokus på håndtering af råvarerne, tilføjer han.

Kilde: FSC Danmark

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078