23948sdkhjf

Eksportsucces: 1.430 vinduer og døre fra Thy til Manchester

Idealcombi har fået ordre på vinduer og døre til et nybyggeri i 31 etager.
”One Greengate” – et nyt, stort etagekompleks i Manchester – skal have danske vinduer. Idealcombi tager i næste måned hul på en omfattende leverance på 950 topstyrede ”Futura+”-vinduer og 480 ”Contura” kip-dreje døre til husets altaner og franske altaner.

- I en spirende fremgang i økonomien er dette bevis på, at store byggeprojekter er tilbage på banen – ikke kun i London og Sydøst England, men også i Manchester, fortæller James Hutchins, der er UK General Manager for Idealcombi.

One Greengate er tegnet af OMI Arkitekter og opføres af Renaker Buil. Projektet tæller 497 lejligheder, byhuse og stuelejligheder med udgang til haver. Idealcombis ordre omfatter vinduer og døre til de to højeste bygninger på henholdsvis 31 og 21 etager.

-Det er et smukt projekt, der vil give ny energi til en central del af Manchester lige ved floden Irwell og Manchester Victoria station, og vores vinduer vil bidrage til et slankt og elegant design i bygningen samt til en moderne måde at tænke energirigtigt i ældre bydele, siger James Hutchins.

Idealcombi fremlagde i december sit 2013/14-regnskab, og her blev netop det britiske marked fremhævet som en afgørende forudsætning for, at omsætningen steg til det højeste niveau i seks år. Siden ordren på One Greengate blev underskrevet, har den nordvestjyske vinduesfabrik lanceret den indadgående ”Futura+i”-serie i UK og har ifølge James Hutchins fået en fin modtagelse blandt arkitekterne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094