23948sdkhjf

Produktionspanel er også for de små

Regeringens produktionspanel skal også skal give ideer til udvikling af mindre og mellemstore virksomheder, påpeger erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S).
Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen talte også på DI’s konference for mindre og mellemstore virksomheder. Han slog et slag for regeringens produktionspanel, som til maj skal komme med anbefalinger til, hvordan man styrker Danmark som produktionsland.

- Det er noget, som ligger regeringen meget på sinde. Vi har nedsat et produktionspanel, som snart skal komme med anbefalinger til os. Grunden til, at det er vigtigt, er, fordi vi i mange år har været lidt opgivende på området og sagt til os selv, at det nok var naturligt, at vores industri- og produktionsarbejdspladser flyttede til udlandet, fordi det ikke kunne være anderledes og i øvrigt var billigere, sagde ministeren og fortsatte:

- Alle industrialiserede lande har været gennem denne udvikling. Men det er ikke givet, at det skal blive ved sådan, sagde Henrik Sass Larsen.

Mere vækst i de små
- Vi har høje forventninger til produktionspanelet, og vi har høje forventninger til, at vi kan få en masse vækst i de små og mellemstore virksomheder. For det er jo især her, at vi skaber fremtidens produktionsarbejdspladser. Og vi har forhåbninger til, at produktionspanelet har ideer til, hvordan vi får udviklet disse virksomheder, sagde ministeren.

Produktionspanelet består af 11 personer fra bl.a. erhvervslivet og fagbevægelsen, og formand for produktionspanelet er CEO Niels B. Christiansen, Danfoss.

Kilde: DI

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078