23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Svane Køkkenet, Andersen Furniture og Vordingborg Køkkenet.
Svane Køkkenet kårer årets butik
På et nyligt afholdt arrangement for franchisetagere blev Holstebro-butikken kåret som Årets Butik 2014 i Svane-kæden. Ejerne; Morten Pank, Eva Pank og Henrik Lilholdt, blev hyldet af både kædekontor, kædeledelse og alle kollegaerne.

- Vi er selvfølgelig meget stolte over denne pris, lyder det fra ejerne, der som tak har honoreret deres medarbejdere med en studietur til IMM-messen i Køln.

- Vi har siden Morten, Eva og Henrik overtog butikken ved årsskiftet 2012 /13 set butikken udvikle sig helt fantastisk og med meget flotte resultater på de interne linjer. De valgte at sætte deres sparepenge i en køkkenbutik i en tid, hvor krisen ikke havde lagt sig og med en vilje og et mod har de knoklet og har både i 2013 og 2014 laver bemærkelsesværdige resultater, som de kan være stolte over, siger kædechef Torben Nielsen.

Andersen Furniture samarbejder Niklas Landin
Håndboldlandsholdets anfører Niklas Landin har indgået et formaliseret sponsorsamarbejde med Andersen Furniture.

Trods sin unge alder har Landin allerede opnået flere imponerende resultater. Blandt andet er han kåret som den bedste målmand i verdens hårdeste håndboldliga i Tyskland.

- Samarbejdet bliver en del af vores vækststrategi - ikke mindst på det tyske marked, udtaler Andersens salgschef Morten Olsen.

Parterne har indgået en 3-årig samarbejdsaftale.

Vordingborg Køkkenet retter øjnene mod Sydfyn
Hos Vordingborg Køkkenet har en analyse af det danske marked afsløret, at Svendborg er et af de steder, hvor virksomheden sælger færrest køkkener pr. indbygger. Det skal der nu laves om på via en række kampagner, skriver Ugeavisen Svendborg.

Via butikken i Odense har Vordingborg Køkkenet her i januar taget hul på ”Svendborg-måneden”, hvor kunder fra Svendborg og omegn tilbydes en rabat på 25.000 kr., hvis de køber for 50.000 kr. i køkkenkædens luksusserie.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093