23948sdkhjf

Stadig mange kriseramte virksomheder søger hjælp

Antallet af kriseramte virksomheder er ikke forandret så meget siden krisen. Projektet Early Warning har stadig stor søgning.
Earlys Warning hjælper virksomheder, der er på vej mod konkurs til at få skuden rettet op igen. Og antallet af rådgivningssøgende virksomheder er stadig forholdsvist højt, selvom krisen er ved at være overstået, skriver P4 Syd.

I 2013 var der 652 virksomheder, der ønskede hjælp fra Early Warning – i 2014 var det tal kun faldet med 76 til 576 virksomheder.

- Det er et meget lille fald, når man tager i betragtning, hvordan krisen har udviklet sig. Alle snakker om, at det faktisk går godt i dag, men der er stadig mange kriseramte virksomheder, siger Svend Røge, projektleder i Early Warning.

Ifølge Svend Røge har antallet af kriseramte virksomheder i Early Warning-regi ligget forholdsvist stabilt over de senere år, men typen af virksomheder har ændret sig markant.

Han fortæller, at det tidligere var de unge virksomheder på 1-3 år, der modtog hjælp, men at det i dag er de ældre virksomheder, hvor en satsning på nye produkter og nye markeder ikke er gået som ventet.

Early Warning blev etableret i 2007, og er et projekt under Erhvervsstyrelsen og forankret i de regionale væksthuse.

Originalartikel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109