23948sdkhjf

Sofakompagniet tredobler omsætningen

Den internetbaserede møbelvirksomhed er kommet flot igennem 2014 og sætter nu turbo på eksporten.
Regnskabet for 2014 er endnu ikke offentliggjort, men ifølge Berlingske er Sofakompagniet kommet mere end hæderligt gennem året.

Indehaver Christian Rudolph fortæller til avisen, at omsætningen er tredoblet i forhold til 2013, mens resultatet før skat er vokset fra 2,4 mio. kr. til over 4 mio. kr.

Den positive udvikling får nu den internetbaserede møbelforhandler til at udvide med nye markeder. I første omgang Sydafrika, Vietnam, Norge og Sverige, senere Canada og Island.

- Inden april har vi åbnet i fire lande mere. Nogle åbner vi allerede inden for de næste to uger, siger Christian Rudolph til Berlingske.

Han ser et stort potentiale for rene internetvirksomheder som Sofakompagniet i en tid, hvor omkostningsniveau får stadigt større betydning for konkurrenceevnen. Han understreger dog samtidig, at pengene skal tjenes, inden de bruges.

Christian Rudolph etablerede Sofakompagniet i Køge i 2012 sammen med hustruen Cathrine og beskæftiger i dag 19 medarbejdere. Sofakompagniet er søsterselskab til møbelproducenten Scandinavian Design International med hovedkontor i Korsør og produktion i Vietnam. Her er der betydelige synergier at hente, idet møblerne leveres direkte fra fabrikken og ud til Sofakompagniets kunder.

Link til artikel fra Berlingske: http://www.business.dk/detailhandel/sofa...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129