23948sdkhjf

Tilfredsstillende resultat i Skovby Møbelfabrik

Stigende markedsandel på primære markeder sikrer møbelproducenten i Galten en lille fremgang på bundlinjen.
Skovby Møbelfabrik fortsætter den positive udvikling og kan for andet regnskabsår i træk fremvise et tocifret millionresultat på bundlinjen.

12,5 mio. kr. er resultat efter skat i 2013/14, og det er en fremgang på godt 0,8 mio. kr. sammenlignet med året før. Resultatet er mindre end forventet, men anses dog for tilfredsstillende, lyder det fra selskabets ledelse:

- Gennem en stigende markedsandel på primære markeder samt ved gennemførte effektiviseringer og tilpasning af omkostninger har selskabet opnået en stigning i den realiserede bruttofortjeneste, skriver Skovby i sin ledelsesberetning.

I bestræbelserne på at opnå en positive udvikling fremover har virksomheden satset flere ressourcer i produktudviklingen og salgsarbejdet. Det er på den baggrund blevet til et større antal produktnyheder inden for opbevaringssystemer, spise- og sofaborde med nye overflader i både laminater og træsorter.

- Vores præsentation af 2015-nyhederne er netop startet i dag i Birmingham og fortsætter på messerne i både Köln og Stockholm, fortæller direktør Preben Rasmussen til Wood Supply.

Han kan samtidig berette om en fin start på det nye regnskabsår med positiv udvikling på alle primære markeder og forventer yderligere fremgang i regnskabsåret 2014/15.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068