23948sdkhjf

Brødre sælger butterflies i træ

Nyt iværksætterprojekt har set dagens lys i det østjyske, hvor brødrene Jesper og Michael Sørensen er begyndt at producere butterflies og hårpynt i flere træsorter. De håber at gøre projektet til en levevej.
Det startede med en tur på internettet og udviklede sig hurtigt til en bunke af idéer og prototyper henover efteråret.

I dag har brødrene Jesper og Michael Sørensen – tilsammen firmaet Woodsen – designet syv forskellige træbutterflies og seks hårsløjfer til pigerne. Inden længe er planen at udvide sortimentet med blandt andet hårspænder og lysestager – naturligvis også i træ.

- Idéen kom fra nogle amerikanere, der laver butterflies i træ. I begyndelsen havde vi ingen planer om at starte virksomhed, men efter god respons fra venner og bekendte besluttede vi at gå i gang med en mindre produktion, fortæller Michael Sørensen til Wood Supply.

Han er 25 år og på vej til at afslutte sin kandidatuddannelse i digitalt design. Den to år ældre Jesper er uddannet maskinsnedker og har ansvaret for produktionen, som indtil videre foregår i forældrenes værksted i villaen i Brædstrup. Michael Sørensen understreger, at der er tale om et hobbyprojekt, men butterflybrødrene håber på længere sigt at kunne leve af at designe og sælge deres produkter:

- Fremtidsmålet er, at virksomheden skal være større og beskæftige os begge på fuld tid, siger Michael Sørensen.

Indtil videre har Woodsen solgt sine produkter via Facebook og mund til mund. Inden for en overskuelig fremtid forventer brødrene dog at være klar med en webshop, som skal løfte virksomheden til næste niveau.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078