23948sdkhjf

Erfarne træmænd vil erobre byggemarkederne

Nyetablerede Haderup Garden System puster nyt liv i det velkendte Haderup-brand. Målet er at skabe en trecifret millionomsætning gennem byggemarkeder og trælaster i hele Skandinavien.
Efter et par år med fokus på nethandel er Steen Gammelgaard fra Haderup Carporte og Hegn gået sammen med Collstrop-ejer Preben Kjærgaard om at genrejse Haderup-navnet, som i årtier har været forbundet med carporte, hegn, udestuer og andre udendørs træprodukter.

Under navnet Haderup Garden System melder Haderup sig nu på banen med nye designlinjer og produkter. De to partnere bag det fornyede brand går på sigt efter at skabe en trecifret millionomsætning gennem byggemarkeder og trælaster i hele Skandinavien.

- Mange træcarporte, pavilloner og udestuer på markedet er utidssvarende i design og kvalitetsmæssigt i den lave ende, så vi ser helt sikkert en plads i markedet til vores nye danskproducerede modeller, mener Steen Gammelgaard.

Partner Preben Kjærgaard tilføjer:

- Med vores samlede kontakter og netværk i branchen har vi gode kort på hånden. Vi har begge et stort kendskab til både kunder og produkter fra hver vores ståsted i branchen – Steen med sine carporte, hegn og haveprodukter, og jeg med miljørigtig træbeskyttelse, maling og imprægnering, siger han.

Haderup Garden System producerer og sælger carporte, havehegn, udestuer, pavilloner, redskabsskure, legeredskaber og andre produkter til haven. Virksomheden er snart klar med nye carport-modeller i funkisdesign.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078