23948sdkhjf

Engelsk møbelfabrik lægger millionordre i Galten

Danske Q-Transportmateriel leverer i denne måned første del af en større ordre til Ultima Furniture Systems nye møbelfabrik.
Tilbage i 2008 leverede Q-Transportmateriel et stort antal udrevne rullebaner, transfervogne m.v. til Ultima Furniture Systems i West Yorkshire.

For nogle måneder siden fik Galten-virksomheden en ny henvendelse fra Ultima, der ønskede en tilsvarende type baner til en ny stor fabrik, og i hård kamp med en lokal leverandør lykkedes det at få ordren.

- Vi er p.t. i gang med at producere det første lastbillæs, der skal leveres i januar, fortæller Bente Ory fra Q-Transportmateriel.

Det nye projekt omfatter en mange meter lang udrevet rullebane til fabrikkens mellemvarelager, fem transfervogne, der styres af en operatør på vognen, flere transfervogne med løftefunktion samt øvrige udrevne transfervogne med forskellige funktioner. Samlet set er der tale om en ordre på knap 3 mio. kr.

- Vi er nu i gang med at tilbyde næste projekt til Ultima; et fuldautomatisk anlæg til forsendelsesafdelingen i den nye fabrik, hvor pallerne med kabinetter via stregkoder skal udsorteres til et antal lasteplatforme. Den leverance håber og tror vi på, at vi også kommer til at levere, siger Bente Ory.

Hvor markedet i Norden er relativt mættet for udrevne rullebaner, ser det anderledes ud uden for Europa, hvor Q-Transportmateriel modtager en stigende mængde forespørgsler.

- Her i efteråret leverede vi eksempelvis en transfervogn med førerplatform til en tyrkisk møbelfabrik. Den er de tilfredse med, for i december modtog vi en ny forespørgsel til deres budget for 2015 – denne gang på yderligere syv transfervogne af samme slags, fortæller Bente Ory.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094