23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Bygma, Bauhaus, Ørslev Trælasthandel, BV Trappen og Interstudio.
Bygma sammenlægger afdelinger
Hidtil har Bygma i nordjyske Aars bestået af to afdelinger – en for private og en for professionelle. Nu samles de i én stor butik.

- Det nye koncept betyder, at vi skærer unødvendige varer ud af vores sortiment og i stedet koncentrerer os om vores grundforretning; at være et byggecenter for håndværkeren og den kvalitetsbevidste forbruger. Vi tror på, at vi ved at fokusere på vores spidskompetencer kan give både håndværkere og private en bedre og mere kompetent service, siger afdelingsdirektør Steen Larsen til Aars Avis.

Ombygningen ventes gennemført i marts 2015.

Varehuschef forlader Bauhaus
Varehuschef Rune Sury har fået nyt job i Sverige og siger derfor farvel til Bauhaus i Roskilde. Det skriver Roskilde Avis.

Ny varehuschef bliver Troels Skaaning, der senest har været varehuschef i Bauhaus Næstved.

Bauhaus i Roskilde har 100 ansatte og et salgsareal på 15.000 kvadratmeter. Det er kædens næststørste forretning efter Aalborg.

Interstudio satser italiensk
Interstudio i København har indgået forhandleraftale med det italienske designhus Molteni S.p.A., der er kendt for sit design af møbler og garderober.

- Hos Interstudio glæder vi os til at byde en så anerkendt kollektion inden for, som helt sikkert vil begejstre mange hjem og imødekomme danskernes høje kvalitetskrav, siger adm. direktør Annette Mønsted.

Molteni ejer desuden det italienske køkken firma Dada, og fra begyndelsen af marts vil man derfor også kunne opleve Dadas nyeste køkken hos Interstudio i København.

Trælasten Ørslev lukker
Hans-Henrik Olsen, der etablerede virksomheden for fire år siden, har indgivet konkursbegæring. Det skriver Ugebladet Sydsjælland & Møn.

- Forretningen gik ikke dårligt, og der var kunder i hele Vordingborg Kommune, lige fra Møn og op til Næstved, men det var sværere at skaffe penge hjem fra kunderne, siger Hans-Henrik Olsen til avisen.

I fælllesskab med kuratoren søger jeg nu at hente penge hjem, og planen er desuden at holde et udsalg med restvarelageret.

Nye leverandører styrker BV Trappen
Nye leverandøraftaler baner vej for en styrkelse af produktlinjerne BV Design og BV Flexi.

BV Trappen udvider de to produktlinjer med trin og håndlister i seks nye varianter; rustik eg, børstet eg, rustik bøg, børstet bøg, bambus natur og bambus karboniseret.

- Vi har brugt en del kræfter på at finde leverandører, der kan levere de nye træsorter, siger Morten K. Madsen, BV Trappens salgs- og marketingdirektør og tilføjer, at der vil følge mange flere produktlanceringer i det nye år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109