23948sdkhjf

600 kvadratmeter med fokus på træbearbejdning

Dorch & Danola har rejst sig siden lagerbranden i marts 2013. Nye medarbejdere og dobbelt så meget reolplads styrker positionen på markedet for elværktøj og maskiner til træbearbejdning.
En fejl i el-systemet førte i marts 2013 til, at 500 kvadratmeter lagerbygning udbrændte hos Dorch & Danola i Odense SØ.

Siden har den fynske leverandør af elværktøj og maskiner til træbearbejdning gennemgået en markant udvikling. Bemandingen er øget fra ni til 14 ansatte, og nye butikslokaler og nyt showroom giver optimale muligheder for at vise sortimentet frem for både professionelle håndværkere, industrien og gør-det-selv manden.

- Vi har bygget et nyt stort lager på 1.600 m2 og vi har i samme ombæring rykket rundt i vores håndværkerbutik, så vores kunder er sikret det fulde udbytte af et besøg i butikken fordi alt præsenteres enkelt og overskueligt, fortæller direktør Torben Madsen og fortsætter:

- Vi har fået dobbelt så mange reol-meter og vi har knoklet med at fylde dem op, så nu glæder vi os over det daglige arbejde i en helt ny butik med et meget større udvalg. Som en integreret del af butikken har vi desuden etableret et 600 kvadratmeter stort showroom med over 40 træbearbejdningsmaskiner. Det betyder, at vores kunder har mulighed for at afprøve et stort udvalg af vores maskiner til træ, herunder Luna og Festool inden de beslutter sig til at købe.

Ifølge Torben Madsen er både salget til den professionelle håndværker og private vokset de sidste år. Den største vækstfaktor er webshoppen, der har erobret markedsandele.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078