23948sdkhjf

Formland inviterer naturen ind

Planter mikses med nyt design, bæredygtige produkter og klassikere på den næste udgave af den danske design- og interiørmesse
.De besøgende kan træde ind i et grønt terrarieunivers, når dørene åbnes til Formland Spring 2015 den 29. januar i MCH Messecenter Herning. Trendområdet "Human Terrarium" skal ses i lyset af, at botanik, grønne basisfarver og geometriske former er tilbage i boligens indretning.

- Vi er omgivet af teknologi, der gør det muligt for os at være 'på' hele tiden. Som modreaktion ser vi et stigende behov for ro og fordybelse i boligen. Vi higer efter at få det organiske mellem hænderne og opleve naturen omkring os. Tanken er at invitere naturen ind i boligen – og boligen ud i naturen. Ligesom i et væksthus lukker de transparente vægge i Human Terrarium lys og varme ind – to vigtige faktorer for trivsel for såvel planter og dyr som mennesker, fortæller Pernille Folcarelli fra Eckmann Studio, der står bag trendområdet i Hal H.

Trendområdet sætter fokus på boligens mange funktioner og hvordan elementer fra naturen og bæredygtig indretning skaber rum for personlighed, nærvær og fordybelse.

- Human Terrarium giver os mulighed for at være tæt på en lille del af naturen. Vi viser, hvordan naturlige elementer og farvenuancer kan give en ekstra dimension til det daglige liv, som man kan studere og glædes over, fortsætter Pernille Folcarelli.

I trendområdet kan besøgende hver dag deltage i Terrarium Workshop. Her har man mulighed for selv at skabe små, grønne mikroterrarier med planter og ting fra naturen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094