23948sdkhjf

Køkkenfabrik vil sælge møbler til hele hjemmet

Svane Køkkenet udfordrer stuen og soveværelset med en ny serie af opbevaringsmøbler.
For fem år siden besluttede Svane Køkkenet at styrke produktudviklingen med en strategi om at designe en ny køkkenserie hvert år.

- Forbrugerne har taget utroligt godt imod de nye køkkendesign, der også har givet vækst i hele kæden med nye butikker i Danmark og Norge, siger kædechef Torben Nielsen.

Tænker Svane hele huset rundt
Specielt serien S12 har slået sit navn fast med over 2.000 solgte køkkener siden introduktionen i 2012.. Det er denne succes, der har inspireret Svane til at videreudvikle serien med nye opbevaringsmøbler til bad, stue, soveværelse, kontor og entré:

- Det er oplagt at tage afsæt i et design, som tiltaler forbrugerne, og brede det ud til andre af boligens rum. Modsat ser vi også, at populære møbel- og interiørbrands bevæger fra stue og bad over i køkkenet. Nu udfordrer vi resten af boligen med de elementer, som vi er stærke til at producere, forklarer Torben Nielsen.

De nye produkter sættes til salg i Svane Køkkenets butikker i Danmark og Norge, og kædechefen er overbevist om, at møbelserien bliver en succes:

- S12 som køkken og bad er en af vores helt store salgssucceser. S 12-møblerne skal ses som et supplement til dem, som i forvejen vælger S12, og måske også til dem som kan se det flotte design i denne møbelserie. Vi tænker Svane hele huset rundt, siger Torben Nielsen og understreger, at Svane fortsat ser sig som en køkkenkæde med et meget stort fokus på salg af køkken, bad og garderober.

Nye krav til køkkendesignet
S12 er designet af arkitekt Rolf Birk, som er ansvarlig for design og konceptudvikling hos Svane. Han forklarer, at køkkenserien fra starten blev udviklet med en mindre serie af elementer, der skulle skabe sammenhæng mellem køkken og stue.

- Sammensmeltningen med spisestue og opholdsstue stiller nye krav til køkkendesignet. Det skal indpasse sig i boligens stil og øvrige indretning, og derfor udviklede vi oprindelig S12 som et møbel til madlavning, siger Rolf Birk.

Den nye S12 møbelserie rummer i alt 35 elementer, herunder skuffer, skabe og åbne reoler. Svane lancerer desuden en helt ny køkkenserie, K15, i uge 52.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11