23948sdkhjf

Wood Supply retter: Nordjysk Møbelfabrik kører i højeste gear

Fejlagtige informationer i artiklen "Nordjysk Møbelfabrik har frasolgt sine aktiviteter". Nuværende ejer af Nordjysk Møbelfabrik understreger, at der er fuld gang i aktiviterne
Wood Supply kunne i dagens nyhedsbrev berette, at aktiviteterne i Nordjysk Møbelfabrik er frasolgt og at der ikke længere er aktivitet i virksomheden. Det er midlertid ikke korrekt.

Tidligere ejer af Nordjysk Møbelfabrik Flemming Bang Henriksen solgte i starten af regnskabsåret 2013/2014 aktiviterne i sin forretning videre til virksomheden Rupini A/S.

De nye ejere fortæller til Wood Supply, at der er fuld tryk på aktiviteterne i Nordjysk Møbelfabrik A/S.

- Vi får leveret maskiner i morgen for en million kroner og vi har 8-10 mand som knokler for at producere og hive ordrer hjem, siger han og understreger dermed at der i Nordjysk Møbelfabrik med nye ejer er fuld gang i underleverandør-opgaverne.

I hænderne på de nye ejere, der udover Rupini A/S også ejer Rumas, skal Nordjysk Møbelfabrik A/S fortsætte arbejdet som underleverandør til møbelindustrien.

Regnskabet og informationerne, der blev gengivet i artiklen "Nordjysk Møbelfabrik har frasolgt sine aktiviteter" er gældende for Nordjysk Møbelfabrik under tidligere ejer Flemming Bang Henriksen.

Wood Supply beklager fejlen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078