23948sdkhjf

Nobia på opkøb i Storbritannien

Nobia har som et led i sin vækststrategi på det britiske marked overtaget 100 procent af aktierne i Rixonway Kitchens, der er storleverandør til almennyttigt boligbyggeri.
Med overtagelsen af Rixonway Kitchens styrker Nobia sin position på det britiske marked og opnår samtidig en række synergieffekter.

Nobia overtager 100 procent af aktierne i Rollfold Holdings Limited som er Rixonway Kitchens moderselskab.

Transaktionen er gennemført og købssummen blev 31 mio. britiske pund

- Opkøbet af Rixonway Kitchens er et led i strategien om at ekspandere på markeder og i segmenter, der komplementerer Nobias eksisterende virksomheder. Vi fordobler vores markedsandel på det britiske projektmarked, hvilket skaber nye muligheder for Nobias aktionærer, siger Morten Falkenberg, VD og koncernchef hos Nobia.

Synergieffekter på indkøb og administration forventes at få en positiv effekt på Nobias driftsmarginal allerede fra 2015 og med fuld effekt fra 2017.

Rixonway Kitchens blev grundlagt i 1978 og leverer overvejende køkkener til almennyttigt boligbyggeri. Køkkenerne fremstilles på en fabrik i Dewsbury i Storbritannien. Rixonway Kitchens har en årlig nettoomsætning på 40 mio. britiske pund og ca. 480 ansatte. Administerende direktør er Paul Rose, som har været ansat i foretagendet siden 1992.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093