23948sdkhjf

Jysk retter øjnene mod Afrika

Møbel- og sengetøjskæden er langt fremme i planerne om at åbne butikker i Ghana, Elfenbenskysten og Nigeria.
Jysk Group offentliggjorde onsdag et nyt rekordregnskab, og koncernen forventer i løbet af det kommende år at åbne butikker i Grækenland og Montenegro. Dermed kommer Jysk Group i løbet af næste år op på at have butikker i 38 lande, og det tal kan snart vokse yderligere.

Således fortæller Lars Larsen til dagbladet Børsen, at man allerede har udarbejdet en liste over mulige franchisetagere i de vestafrikanske lande; Ghana, Elfenbenskysten og Nigeria. Hvornår de første afrikanske butikker kan åbne, er dog ikke fastlagt. Blandt andet er udbruddet af ebola en forhindring.

- Vi har af gode grunde nedsat vores rejseaktivitet en smule, fordi det trods alt ikke er noget, vi satser livet på. Det betyder ikke så meget, om det først er om et år, vi kommer i gang. Det er over de næste mange år, at Afrika bliver rigtigt stort, siger direktør Jan Bøgh til Børsen.

Et andet marked, som Jysk har et godt øje til, er Brasilien, hvor Lars Larsen forventer at kunne åbne de første butikker om fire år. han peger i den forbindelse på, at møbelvirksomheden Scancom, som Jysk er medejer af, har stor succes med salg af havemøbler i Sydamerika.

Jysk har i dag 2.200 butikker, og forventer at åbne 100 nye i det kommende år.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095