23948sdkhjf

Nyt køkkenbrand klar til vækst

Nygaard Design, med Invita-stifter Leif Nygaard som ejer, forventer at udvide medarbejderstab og butiksnet betydeligt i 2015.
Leif Nygaard forlod Invita i 2008 i forbindelse salget til Nobia, og efter et fejlslagent projekt i bilbranchen vendte han tilbage til sin gamle hjemmebane.

Det er nu ved at være et år siden, at Invita-stifter Leif Nygaard etablerede køkkenfabrikken Nygaard Design i midtjyske Bording – i de lokaler hvor han for mere end 40 år siden startede Invita.

Nygaard Design råder over 3.500 kvadratmeter fabrik og butik på Fabriksvej i Bording – i øvrigt på samme adresse, som Leif Nygaard for mere end 40 år siden startede Invita. Ifølge Herning Folkeblad udvides medarbejderstaben straks i det nye år fra 15 til 17, og Leif Nygaard forventer, at man i løbet af foråret runder 25 ansatte. Langt størstedelen af de ansatte har, som Leif Nygaard selv, en fortid hos Invita.

Udover butikken i Bording sælges Nygaard Designs køkken- bad- og garderobeløsninger indtil videre hos forhandlere i Viborg, Slagelse samt et enkelt sted i udlandet. Forventningen er at udvide betydeligt på den front i det nye år.

- Vi forventer at nå op på at have 10 butikker i Danmark i løbet af 2015. Jeg synes, vi har et godt produkt. Jeg har også øvet mig i mange år, siger Leif Nygaard til Herning Folkeblad.

Link til artikel fra Herning Folkeblad: http://aoh.dk/artikel/invitastifter-skab...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079