23948sdkhjf

Endnu en ny Designa butik på Sjælland

Forleden faldt brikkerne på plads for en ny Designa-butik i Hillerød. Og nu er køkkenforhandler nummer 34 en realitet, da Erik Andreasen starter som Designa-forhandler i Taastrup lige efter nytår.
Erik Andreasen har lejet sig ind i lokaler på Taastrup Hovedgade, hvor håndværkerne rykker ind i de tidligere banklokaler omkring 1. december.

Butikken er på 271 kvadratmeter, og beliggenheden er helt perfekt, fortæller Erik Andreasen, der har underskrevet en partneraftale med Designa.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af Designa-familien, for jeg er i bund og grund et familiemenneske og meget socialt anlagt. Derfor er jeg rigtig glad for, at min søn Martin, har lyst til at starte et køkkeneventyr sammen med sin far, siger han.

- Det er en drøm om at blive selvstændig, der hermed går i opfyldelse. Vi har i flere år snakket ved køkkenbordet om, at det kunne være skønt at starte egen butik, en familievirksomhed, der skulle sælge drømme – og meget gerne køkkendrømme, fortsætter Erik Andreasen.

Erik Andreasen har mange års erfaring fra detailhandel, som uddeler i supermarkeder og senest som afdelingsleder i et stort udlejningsfirma.

- Martin er 28 år og har også kendskab til både butik og handel. I starten vil der kun være to sælgere i butikken, men vi håber da på at kunne ansætte endnu en person efter nogle måneder. Vi er i hvert fald superoptimistiske, slutter Erik Andreasen.

Butikken på Taastrups hovedstrøg åbner 3. januar.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094