23948sdkhjf

Tegnestue vil sælge interiør med kant

Barlby Carlsson har åbnet butik i København med ambitionen om at overbevise københavnerne om, at håndlavet design er værd at investere i.
Den nye Barlby Carlsson butik åbnede den 1. november i Holbergsgade ved Nyhavn og drives af designere, arkitekter og grafikere fra tegnestuen Barlby Carlsson.

Med åbningen af butikken er målet at give kunden en designoplevelse, man ikke finder i andre butikker med dansk design. Barlby Carlsson tegner og producerer selv møbler og designobjekter og supplerer med unikaprodukter fra hele verden, som passer til tegnestuens designlinje. Nøgleordene er kant, funktion og seriøsitet.

- Vi synes, der er plads til noget nyt, der ikke ligger i forlængelse af det, der allerede er moderne. Og vi savnede designbutikker med andet end de sædvanlige ti designbrands. Derfor har vi åbnet vores tegnestue op og lavet et showroom, hvor alle er velkomne, fortæller industriel designer og leder af Barlby Carlsson, Jens-Christian Carlsson.

Siden 2006 har Barlby Carlsson skabt og eksporteret industrielt design til hele verden. Med adresse på Christianshavn, og snedkerværksted på Refshaleøen, omsætter de i dag 12 ansatte idéer og tanker til designgenstande, rum og oplevelser i alle størrelser – fra butiksindretninger for Kähler og Mads Nørgaard til den 18 kvadratmeter store arkitekturmodel for Aarhus Havn.

I butikken møder besøgende faguddannet designpersonale fra tegnestuen, som kan give både indsigt i tankerne bag de forskellige produkter og vejlede den besøgende ud fra deres individuelle ønsker og behov.

Ifølge Jens-Christian Carlsson er formålet ikke blot at sælge møbler og ting, men at sælge idéen om, at håndlavet design er en investering og at hjælpe den besøgende med at tage stilling.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125