23948sdkhjf

Ny fusion i møbelbranchen

Punktum og Designbrokers bliver til PunktumDesignbrokers og skaber en markant leverandør af møbler til det professionelle marked.
Medarbejderne hos Punktum og Designbrokers går en travl og spændende tid i møde. Den 1. januar 2015 fusionerer de to møbelfirmaer til PunktumDesignbrokers.

- Vi har kendt hinanden længe og gennem mange år konkurreret om de samme projekter. Vi deler grundlæggende værdier og lysten til at udfordre branchens strukturer og have det sjovt samtidig, siger Jesper Kempinska-Larsen, direktør i Designbrokers.

Begge firmaer har klaret sig godt igennem krisen som producentuafhængige leverandører af møbler til kontorer og hoteller. På cv’et står markante danske erhvervsbyggerier som Bella Sky Comwell, Hotel D’Angleterre, Scandic Copenhagen, Novo Nordisk, Maersk, ISS, Aller Media, EY og SEB Bank.

- Med fusionen får vi ’best of both worlds’. Vores viden og position på hjemmemarkedet i office-segmentet og Designbrokers’ ekspertise inden for hospitality kombineret med tilstedeværelsen på strategisk vigtige eksportmarkeder, siger Punktum-direktør Kenneth Petersen.

Det nye PunktumDesignbrokers får hovedsæde i nye lokaler i København samt datterselskaber i Oslo og London.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079