23948sdkhjf

Howe vinder CSR-pris

Møbelvirksomheden belønnes for CSR-koncept ”Green Thinking”.
Howe løb med CSR-prisen, da Great Place to Work onsdag årets bedste arbejdspladser i Danmark. Møbelvirksomheden fra Middelfart har over de senere år opbygget CSR-konceptet ”Green Thinking”, der har til hensigt at begrænse møblernes samlede miljøpåvirkning. Og det er blandt andet dette, som Great Place to Work nu belønner med CSR-prisen.

- Vi kalder konceptet for ”Green Thinking”, netop fordi vi ønsker, at det er en integreret del af alles tankegang, hverdag og daglige opgaver, og det gælder selvfølgelig også, når vi udvikler produkter, fortæller CSR Manager Helle Rex.

Møbler med miljøet for øje
Udvikling og videreudvikling af møbler gennemføres altid med miljøet for øje, og dette sikres ved hjælp af Howes egen designprotokol, Design for Environment.

Designprotokollen betyder, at alle nye møbler blandt andet er designet til let at kunne skilles ad, de er FSC-certificerede, ligesom det tilbydes at tage dem tilbage for at sikre genanvendelse.

- ”Design for Environment” er en måde, vi udvikler og designer produkter på, og dermed tager ansvar for vores møbler i hele deres livscyklus fra vugge til vugge. Imens andre slipper ansvaret, så snart møblet er ude af produktionen, så har vi her taget et skarpt standpunkt. Vi påtager os et udvidet produktansvar, hvor vi forsøger at modarbejde den herskende køb-og-smid-væk-kultur. Det er en retning vi mener, at samfundet skal i, og det gælder ikke kun, når det kommer til møbler, understreger Helle Rex.

Danmarks næstbedste mindre arbejdsplads
Udover CSR-prisen opnåede Howe desuden en andenplads i konkurrencen om Danmarks bedste mindre arbejdsplads.

Howe begyndte at arbejde med værdibaseret ledelse tilbage i 2006, og ifølge Marketing Manager Lars Bruntse skal den flotte placering ses i lyset af den daglige indsats for at skabe en god arbejdsplads:

- Vores filosofi fungerer. Howes succes og vækst de senere år er et tydeligt resultat af et godt arbejdsmiljø, en stærk kultur og et utroligt fællesskab, siger han.

Howe blev i øvrigt kåret som Danmarks bedste mindre arbejdsplads af Great Place to Work i 2013.

Læs mere om priserne på http://www.greatplacetowork.dk/
Læs mere om: Howe
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.253