23948sdkhjf

Innovation Randers satser på ”Made in Denmark”

I 2015 vil samtlige af sovesofaerne fra den danske produktion være samlet i ét katalog. Direktøren håber, at det kan være med til at skabe lokale arbejdspladser.
I dag er godt 30 procent af sovesofaerne i Innovation Randers’ ONE ROOM LIVING-katalog fremstillet i Kina. Men fra og med 2015 vil alle møbler i kataloget være danskproducerede.

- Dermed kan vi smide et "Made in Denmark" -mærkat på kataloget, ligesom vi vil sørge for at promovere værdierne i at producere i Danmark, fortæller administrerende direktør Morten Lind til Randers Amtsavis.

Innovation har i dag 40 af sine 250 ansatte placeret i Randers, og direktøren håber, at det lokale fokus i markedsføringen kan øge salget af danskproducerede møbler og dermed skabe nye arbejdspladser i Randers.

- Det er ikke nødvendigvis meget dyrere at producere møbler på fabrikken i Randers end i Kina, så hvis vores salg af de danskproducerede møbler stiger, og vi dermed får brug for flere hænder, håber vi naturligvis, at det vil betyde flere arbejdsplader i Randers-området, siger Morten Lind til avisen.

OPDATERET: Innovation Randers-direktør Morten Lind uddyber over for Wood Supply, at det er den specifikke type af møbler, som kan produceres til nogenlunde samme pris i Danmark som Kina. Regnestykket kan således ikke overføres til hele Innovation Randers' produktion.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109