23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos BV Trappen, Bygma, Idealcombi, Inwido og KPK.
BV Trappen
Somjit Churam Bro, 32 år, er ansat som teknisk tegner. Hun under uddannelse til teknisk designer i Holstebro, hvor hun er færdigudlært i 2016.

Bygma
Efter to år som salgschef er Klaus Mertz Døjbak Andersen forfremmet til direktør i Bygma Odense. Han har tidligere været direktør og medejer i XL-Byg Middelfart -Lillebælt Trælast, salgskonsulent i XL-Byg Vejle Trælasthandel og afdelingschef i Davidsens Tømmerhandel i Vojens. (Kilde: Puff)

Idealcombi
Sonny Curtis er ansat som key account manager til segmentet nybyggeri i Storkøbenhavn og det øvrige Sjælland. Han er uddannet maskinsnedker hos Frovin og har efterfølgende arbejdet som projektleder, salgskonsulent og salgschef i flere brancher, typisk med tilknytning til byggebranchen. (Kilde: Mestertidende).

Cecilie Rasmussen er ansat som salgselev i Idealhuset København. Cecilie skal gennemgå en 2-årig salgsuddannelse hovedsagligt tilknyttet den interne salgsafdeling og showroom og med periodiske forløb i både ekstern salg og marketing. (Kilde: Mestertidende).

Uffe Larsen er ansat som intern salgskonsulent i Idealhuset København. Uffe Larsen er uddannet teknisk assistent og har arbejdet i forskellige dele af byggebranchen bl.a. med glas-alu facadeløsninger. Han skal hovedsagligt arbejde med Idealcombis kunder i håndværkersalg. (Kilde: Mestertidende).

Inwido Denmark
Ditte Seier, 29 år, er ansat som marketingkoordinator. Hun har en bachelor i kommunikation og er kandidat med speciale i onlinestrategier og digital kommunikation. Hun har senest arbejdet som projektkoordinator. (Kilde: Børsen).

KPK Døre & Vinduer
Torben Nielsen, 35 år, er tiltrådt i en stilling som intern sælger med opgaver inden for rådgivning og vejledning af kunder samt ordremodtagelse.

Torben Nielsen er uddannet tømrer og har mange års erfaring inden for faget.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07